Route en contact

Neem contact met ons op

U kunt ons bellen op 0172-426 700 , mailen via info@padmospodotherapie.nl of gebruik maken van onderstaand contactformulier

Wij zijn gevestigd aan de Prins Hendrikstraat 96 te Alphen aan den Rijn.

Route

De Praktijk maakt deel uit van het Paramedisch Centrum Alphen ofwel het PMCA. Het gezondheidscentrum bestaat naast podotherapie uit een praktijk voor logopedie.
Het nieuwe PMCA bevindt zich op de Prins Hendrikstraat 96 aan de Rijn- zijde, lage zijde, ter hoogte van “het Hazeveld” vlak bij het NS-station en busstation van Alphen.

Leimuiden / Woubrugge

Volg de borden NS station. Bij de rotonde vlak voor het station gaat u thv het beeld van de stier driekwart rond ofwel , linksaf de Hoflaan in. Aan het eind van de Hoflaan rechtsaf slaat U  de Prins Hendrikstraat in.
Na 400 meter ziet U aan de linkerhand het ParaMedisch Centrum Alphen of wel het PMCA alwaar wij gevestigd zijn. Als er plaats is kan u kosteloos parkeren naast het gebouwtje aan de linkerhand of betaald parkeren tegenover het PMCA.  Als U 100 meter (met gezicht naar PMCA) naar rechts rijdt kan U kosteloos parkeren.

ZH04ag

Vanuit Zuidelijke richting

ter Aar/Bodegraven/Woerden

U gaat de hefbrug over dan linksaf  richting het NS station. Tweehonderd meter voor het station gaat U rechtsaf het Hazeveld op. Aan het eind van het Hazeveld linksaf de Prins Hendrikstraat  in en daar  rechts ziet U  Paramedisch Centrum Alphen of wel het PMCA alwaar wij gevestigd zijn.
U kan betaald parkeren tegenover het PMCA. Als U 100 meter (met gezicht naar PMCA) naar rechts rijdt kan U kosteloos parkeren.
Gouwsluis-hefbrug_zd.

Vanaf het NS- en busstation

Alphen aan den Rijn

Als U met  Uw rug naar het station staat loopt U naar de overkant van de weg de Stationsstraat in. Aan het eind van de Stationsstraat gaat U rechtsaf de Prins Hendrikstraat in.
Na 200 meter ziet U aan de linkerhand het ParaMedisch Centrum Alphen of wel het PMCA alwaar wij gevestigd zijn.
2010904